Plecand de la definita cuvantului petrecere observam faptul ca doua din cele trei ingrediente principale ale unei petreceri sunt muzica si dansul, strans legate una de cealalta. Fara acestea doua componente de baza nu se poate crea o petrecere.

Muzica si dansul sunt pentru noi „specialitatea casei”!

Experienta noastra castigata in diverse evenimente/petreceri in parcusul a 15 ani o putem impartasi chiar acum cu tine oferind consultanta gratuita si sfatul nostru profesionist cat si serviciile noastre pentru orice tip de eveniment : corporate, conferinte, simpozioane, concerte, aniversari, nunti si botezuri, pentru ca petrecerea ta sa se desfasoare in cele mai bune conditii, asigurand succesul acesteia printr-o claritate ireprosabila a sunetului si o ambianta muzicala de neuitat.

Petreceri Private

Indiferent ca este vorba de nunta, botez, aniversare, sau petrecerea burlacilor, petrecerile private sunt cele mai importante evenimente din viata unei persoane/familii. Sunt momentele cele mai placute cu o incarcare emotionala si sentimentala mult mai mare decat la orice alt eveniment sau perioada a vietii. Acesta este motivul cel mai important pentru ca reusita unui eveniment privat sa depaseasca asteptarile dumenavoastra si sa iasa mult mai bine decat v-ati imaginat.

Secretul reusitei unui eveniment privat este unul singur: MUZICA, DJ-ii nostrii fiind pregatiti sa raspunda la orice provocare, mai ales datorita faptului ca responsabilitatea lor este foarte mare. De ce? Motivul este simplu: elementul cheie de care isi vor amintii invitatii mult timp va fi atmosfera muzicala creata. Plecand de la muzica se creaza dansul, dans care va fi imortalizat in poze si pe pelicula, totul fiind inlantuit.

single-image
single-image

Petreceri Corporate

Petrecerile corporate sunt modalitatea ideala pentru ca o firma sa comunice cu publicul sau dar nu in ultimul rand sa comunice cu angajatii pe care ii are.
O petrecere corporate este cea mai buna achizitie pentru o firma, pentru ca este singura modalitate de a imbina utilul cu placutul. Printr-o petrecere corporate, mesajul transmis este mult mai bine receptionat de catre publicul tinta, oricare ar fi tipul mesajului, fie el de motivare pentru angajati sau de prezentare de produse dar nu in ultimul rand de imbuntatire a relatiilor de afaceri.
Revenind la cele doua ingrediente principale ale unei petreceri: muzica si dansul, la petrecerile corporate acestea sunt deosebit de importante, obligatoriu trebuind sa fie gestionate cu mare atentie. Fundalul sonor, claritatea sunetului si profesionalismul echipamenteleor, la o petrecere corporate, fac parte din imaginea firmei si trebuie sa fie la o calitate deosebita si bine pregatite pentru toate momentele unei petreceri.

Petreceri Publice

Aceste petreeri sunt petreceri complexe, organizate deseori in aer liber sau in sali de specatacole de capacitate foarte mare. Printre aplicatii se numara: spectacole, concerte, turnee, zilele oraselor, targuri, expozitii, festivaluri, manifestari sportive.
Pentru acest tip de evenimente de o asemenea anvergura este nevoie de echipamente de sunet cu capacitate mare de peste 15kW, scenotehnica si nu in ultimul rand echipamente profesionale de lumini si efecte speciale. Totdata acest tip de evenimente se desfasoare pe o perioada mai mare de timp si, necesita o organizare deosebita pentru garantarea reusitei. Pentru acest lucru echipa noastra formata din sunetisti, tehnicieni, scenotehnisti, dj, cameramani si fotografi este pregatita pentru orice provocare.

single-image
single-image

Petreceri de Club

Petrecerile de club sunt o categorie aparte de petreceri deoarece se diferentiaza de celelalte tipuri de petreceri datorita modului in care sunt organizate. Aceste petreceri le-am putea foarte usor integra in categoria petrecerilor publice, dar datorita modului lor aparte de organizare am considerat ca merita o categorie separata.

La petrecerile de club, DJ-ul este elementul principal si „conduce” petrecerea, fiind necesar sa se evidentieze prin calitatea mixajului si totodata prin experienta sa de a mixa un gen de muzica timp de 6-7 ore in continuu, pentru a-si tine publicul in priza si petrecerea fierbinte pana in zori de zi.