single-image

Cine suntem?

Experienta noastra castigata pe parcusul a 15 ani, combinata cu o gama larga de echipamente profesionale pentru sonorizari si cu o calitate ireprosabila a serviciilor, ne-a plasat pe piata romaneasca ca fiind o companie solicitata si apreciata, pentru organizari de evenimente, de multe locatii si de companii cu renume si totodata recomandata de clientii si partenerii nostrii.

Ce facem?

Oferim sfatul nostru profesionist pentru orice tip de eveniment: corporate, simpozioane, concerte, aniversari, conferinte, targuri, evenimente personale, pentru ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.
In bogata noastra experienta in sonorizari profesionale, scenotehnica si multimedia, am invatat ca reusita unui eveniment depinde in mare masura de calitatea echipamentelor dar si de profesionalismul celor care il organizeaza. De aceea in compania noastra avem o echipa calificata si specializata pentru orice tip de eveniment!

single-image
single-image

De ce?

Pentru ca asa cum spuneam mai sus, suntem o echipa tanara de dj profesionisti, ingineri de sunet si lumini, tehnicieni video, echipa ce isi foloseste experienta si entuziasmul pentru crearea unor evenimente unice din punct de vedere al programului, bine pregatita tehnic pentru orice tip de sonorizari. De-a lungul timpului am strans un portofoliu ce ne recomanda oricand.